Vereniging van Eigenaren (V.v.E.)

Godfroy V.v.E. Beheer ondersteunt eigenaren van appartementen en V.v.E. besturen bij het beheer van hun onroerend goed. 
 
Het beheer van vele V.v.E.'s doen we op dusdanige wijze dat er sprake is van optimaal rendement. Op die manier verdient professioneel beheer zichzelf terug. We vinden onze oorsprong in een familiebedrijf dat zich sinds de jaren 70 van de vorige eeuw bezig is met vastgoedbeheer. Hierdoor kunnen we bogen op meer dan 35 jaar ervaring met het beheren van woningen en woongebouwen. Die schat aan ervaring biedt u de mogelijkheid uw onroerend goed optimaal en professioneel te laten beheren. En dat leidt tot behoud, of beter nog stijging van de waarde!
 
Onze diensten
Het lijkt niet veel: gemiddeld houden V.v.E.'s twee keer per jaar een bestuursvergadering en één keer per jaar een ledenvergadering. Maar V.v.E.leden die het beleid moeten uitvoeren en verantwoordelijk zijn voor alle werkzaamheden, denken daar beslist anders over.
U kunt alle rompslomp voorkomen door een professional als Godfroy V.v.E. Beheer in te schakelen voor het dagelijkse beheer van de V.v.E. We hebben jarenlange ervaring met het beheer van onroerend goed.
 
Ons dienstpakket omvat het totale V.v.E. Beheer:   
* Bestuurlijk Beheer
* Technisch Beheer
* Financieel en Administratief Beheer 
* Advisering
 
Uit dit pakket kiest u de diensten die u wilt. U weet altijd waar u aan toe bent. Want niet alleen omschrijven we in het beheercontract wat u van ons mag verwachten, ook spreken we de kosten vooraf met u door. Heel gemakkelijk en overzichtelijk dus. En mocht u specifieke wensen hebben, die buiten de reguliere contractwerkzaamheden vallen, dan sturen we u altijd vooraf een prijsopgave.